Bedankt!

U heeft de lente aangeklikt! Daarom kunt u gratis een kaartje sturen aan een van onze cliënten. Het kaartje met uw lentewens wordt door ons bezorgd bij een willekeurige cliënt. Met de kaartjes willen we samen met u onze bewoners in de bloemetjes zetten. Voor elke lentewens schenkt de stichting Vrienden van Lelie zorggroep een plantje in de tuin of op het balkon van een van onze huizen. Zo zitten onze cliënten deze lente ook letterlijk in de bloemetjes!

Met welke boodschap fleurt u de dag van onze cliënt op?

Schrijf een wens

248

plantjes zijn er al gedoneerd

Waarom?

Persoonlijke aandacht en buiten kunnen genieten van de tuin, dat is een veelgehoorde wens van onze cliƫnten. We vroegen het hen in het kader van het Programma Waardigheid en trots. Met deze actie geven we aan hun wens gehoor. Dank dat u hieraan bij wilt dragen. Omdat u even de tijd nam voor een persoonlijke boodschap, maakt u het verschil. Met een klein gebaar kunnen we samen kleur brengen in het leven van onze cliƫnten.

Lentewens

Schrijf een gratis wens

Wij drukken uw tekst op de kaart af en delen hem uit aan onze bewoners.
Wij laten u weten wanneer de plantjes worden geplant en in bloei komen. Uiteraard bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen in de tuin van een van onze locaties.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door:
Stichting vrienden van Lelie zorggroep en Verloop drukkerij.

 

Lelie zorggroep heeft 10 verzorgings- en verpleeghuizen in Rotterdam. Daarnaast bieden we zorg en hulpverlening thuis en behandeling zoals fysiotherapie. Lees meer over ons aanbod op onze website.